Primers Consells de Barri del 2021

25/01/2021 - 14:01 h

Participació. Del 4 de febrer al 28 d’abril, el Districte de Sant Martí organitza una nova tanda d’aquests òrgans de participació territorial.

Del 4 de febrer al 28 d’abril, el Districte de Sant Martí organitza una nova tanda d’aquests òrgans de participació territorial. El veïnat hi pot participar plantejant preguntes sobre l’ordre del dia i també intervenint en directe en les sessions, que seran emeses per streaming.

Els Consells de Barri es desenvoluparan per videoconferència a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19. Per tal de fomentar la participació, s’han establert dues vies, una de manera indirecta i una altra de directa, a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

– FORMULACIÓ DE PREGUNTES. Cal omplir un formulari, disponible fins 24 hores abans de la celebració de la sessió. S’hi donarà resposta durant la sessió.

– PARTICIPACIÓ EN DIRECTE. Cal emplenar una fitxa de petició d’intervenció i enviar-la per correu-e fins a 24 hores abans de la celebració de la sessió. La persona peticionària rebrà la URL per poder-s’hi connectar en directe.

                     CALENDARI DELS CONSELLS DE BARRI DE SANT MARTÍ                     
Clicant sobre els títols, es poden obtenir els formularis i les
fitxes d’intervenció que permeten participar a cadascun dels Consells


Provençals del Poblenou (#CBProvençals)
Dijous 4 de febrer, a les 18 h

Sant Martí de Provençals (#CBStMartíProvençals)
Dijous 18 de febrer, a les 18 h

El Parc i la Llacuna del Poblenou (#CBParcLlacuna)
Dimecres 24 de febrer, a les 18 h

El Besòs i el Maresme (#CBBesòsMaresme)
Dimarts 9 de març d’abril, a les 18 h

El Poblenou (#CBPoblenou)
Dijous 18 de març, a les 18 h

La Vila Olímpica del Poblenou (#CBVilaOlímpica)
Dimarts 23 de març, a les 18 h

La Verneda i la Pau (#CBVernedaPau)
Dijous 8 d’abril, a les 18 h

El Clot i el Camp de l’Arpa del Clot (#CBElClot #CBCampArpa)
Dijous 15 d’abril, a les 18 h

 Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou (#CBDiagonalMarFrontMarítim)
Dimecres 28 d’abril, a les 18 h

Els Consells de Barri són òrgans de participació territorial per a totes les qüestions referents a un barri. Actuen com a espais de treball comú i de construcció col·lectiva i tenen com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat.

Estan presidits per la regidoria del Districte i hi participen representants tant dels grups polítics del Consell de Districte com dels serveis, les entitats i les associacions amb seu a cada barri. Estan oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques.

Durant les sessions, es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es traslladen als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin la resposta més adequada.