Restriccions als Centres Cívics per contenir els brots de covid-19

22/10/2020 - 10:07 h

cultura i lleure. Se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari, en compliment de la resolució publicada per la Generalitat.

Se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari, en compliment de la resolució publicada per la Generalitat.

Els Centres Cívics de Sant Martí continuen funcionant, però han modificat la prestació d’alguns serveis presencials arran de la resolució SLT/2568/2020 del 19 d’octubre, publicada per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de contribuir a contenir el brot epidèmic de covid-19.

Cursos i tallers

Les activitats formatives i els tallers s’impartiran en línia, sempre que sigui possible, o bé es posposaran fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Els equips dels diferents Centres Cívics estan contactant durant aquests dies per e-mail i telèfon amb els i les usuàries per indicar l’afectació de cada taller.

Programació cultural

Els espectacles d’arts escèniques, música, exposicions i projeccions audiovisuals en mantenen, seguint estrictament les directrius previstes en els plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals.

No obstant això, se suspenen les visites i els itineraris programats.

Cessió d’espais

Queda suspesa la cessió d’espais per a la realització d’activitats socials i comunitàries.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió, en funció de l’evolució de la situació epidemiològica.