Si l’encertes, l’endevines!

10/06/2021 - 11:13 h

comerç. Esbrina quina frase feta s’amaga darrere de 40 il·lustracions que hi ha exposades a una vuitantena d’establiments comercials dels barris de Sant Martí de Provençals i la Verneda i la Pau i guanya vals de compra!

Esbrina quina frase feta s’amaga darrere de 40 il·lustracions que hi ha exposades a una vuitantena d’establiments comercials dels barris de Sant Martí de Provençals i la Verneda i la Pau i guanya vals de compra!

Aquest concurs està organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona, amb la col·laboració de l’Eix Comercial Sant Martí, el Centre Cívic Sant Martí i els Mercats de Sant Martí i Provençals. Les il·lustracions estan fetes per l’alumnat de l’escola La Llotja.

El concurs se celebra de l’1 al 27 de juny i per participar-hi cal omplir una butlleta disponible en l’apartat “Adjunts” i també en els comerços participants. La inscripció és gratuïta i s’han d’acceptar les bases. Un cop emplenades les butlletes, s’han de dipositar en una de les bústies situades a:

  • Sant Martí Eix Comercial (c. Huelva, 111 – 115)
  • Centre Cívic Sant Martí (c. Selva de Mar, 215)
  • Mercat de Provençals (c. Menorca, 13)
  • Mercat de Sant Martí (c. Puigcerdà, 206)

Se sortejaran tres premis entre les persones participants segons el nombre de frases fetes encertades. Els premis consistiran en tres vals per a compres en establiments de Sant Martí Eix Comercial.

  • 1r premi: entre 25 i 40 encerts (val de 80 €).
  • 2n premi: entre 15 i 24 encerts (val de 60 €).
  • 3r premi: entre 5 i 14 encerts (val de 40 €).

El sorteig se celebrarà el 30 de juny a la delegació del CNL de Sant Martí i el lliurament dels premis als guanyadors es farà el 5 de juliol al Centre Cívic Sant Martí.