Torna “Caliu”, el cicle de música d’hivern, a l’agenda de Sant Martí

11/01/2021 - 12:55 h

cultura i lleure. L’Auditori de Sant Martí reprèn la programació amb música i cinema documental.

L’Auditori de Sant Martí reprèn la programació amb música i cinema documental.

El Centre Cultural La Farinera del Clot inaugura nova temporada del cicle Caliu amb un concert de Clàudia Cabero. La cantant presenta dissabte 16 el seu últim disc Aorta, acompanyada pel guitarrista i productor Pau Romero.

El mateix dissabte, podeu gaudir d’un altre concert, organitzat per l’Auditori de Sant Martí i protagonitzat per la cantautora Sara Terraza i la banda The Black Sheep: música de sonoritat fresca i orgànica, de l’estil Neosoul amb influències del soul més tradicional, el funk i el jazz. A partir de les 19 h.

L’Auditori de Sant Martí ens ofereix també el documental Allò que no et mata…, una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança, sense victimitzar a les dones. Dijous 21, a partir de les 19 h.

Els més petits i petites de la casa poden gaudir de dos espectacles familiars. Divendres 15, es representa El domador de puces a la sala La Pau, un espectacle de màgia per a infants de 8 a 12 anys. I dimarts 19, el Centre Cívic Can Felipa acull a la rondallaire Laura del Barret que ens parlarà de diversos Contes emocionants, amb titelles i música.

Recordeu que, per assistir als diferents espectacles, cal fer reserva d’entrada.

En l’àmbit institucional, dijous 21 se celebra el Consell sectorial de Mobilitat, Accessibilitat i Diversitat Funcional, a partir de les 18 h. El podreu seguir en directe a través del nostre canal YouTube.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @oriolflo: temporal des de la platja de la Mar Bella.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.