Un passeig en bus per gaudir de la il·luminació nadalenca

03/12/2021 - 11:13 h

Nadal. El Barcelona Christmas Tour ofereix dues rutes diàries tots el dies de la setmana fins al 2 de gener, en un recorregut ampliat que arriba fins a les Glòries.

El Barcelona Christmas Tour ofereix dues rutes diàries tots el dies de la setmana fins al 2 de gener. Durant el recorregut, de 90 minuts de durada, es pot gaudir de la il·luminació nadalenca dels carrers i avingudes principals, de diversos edificis emblemàtics i de les fires nadalenques.

El Barcelona Bus Turístic ofereix per tercer any consecutiu un circuit especial durant l’època nadalenca. Tots els dies de la setmana, des del 26 de novembre i fins al 2 de gener, el Barcelona Christmas Tour proposa una ruta de 90 minuts de durada que permet gaudir de la il·luminació dels carrers de la ciutat des del pis superior d’un bus turístic.

El recorregut passa pels carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes. Destaquen enguany la plaça de Catalunya, la Gran Via, la ronda Sant Pere i el carrer d’Aragó que estrenen el nou model d’enllumenat de la ciutat amb disseny de l’Estudi Antoni Arola.

La ruta recorre també altres vies del centre com el passeig de Gràcia i mostra diversos edificis significatius il·luminats com La Pedrera, la Casa Batlló, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la torre de les Glòries, l’Arc de Triomf, sense oblidar les fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família.

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es faran en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 20 h, els set dies de la setmana (excepte el 25 de desembre i l’1 de gener), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés). El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros pels més petits, d’entre 4 i 12 anys.

Durant la visita també es poden conèixer les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions en directe dels i les guies en català, castellà i anglès, també hi ha una ambientació musical amb cançons nadalenques.