Vespres d’humor al Besòs i el Maresme amb La Regadora!

06/07/2022 - 09:47 h

cultura i lleure. Quatre espectacles familiars gratuïts per compartir riures els vespres de juliol.

El Centre Cívic del Besòs i el Maresme organitza una nova edició del festivalet de clown i de teatre de carrer La Regadora, del 12 al 21 de juliol. La programació inclou quatre espectacles per a tota la família i una exposició sobre l’organització Pallassos sense Fronteres amb xerrada i visita guiada a la mostra.

Les entrades són gratuïtes i no cal reservar-les, a excepció de la funció del 14 de juliol, que sí que requereix inscripció prèvia. Els espectacles es representen a l’exterior del Centre Cívic.

La Regadora – Programació 2022

Wooooow!
De la cia. La Churry
Dimarts 12 de juliol, a les 19 h.
Deixa’t portar, atreveix-te, enfila’t i cau sense paracaigudes! Tot és possible, qualsevol fet pot ser immensament important, al·lucinant… wooooow!

Se vende
De la cia. La Lleonera
Dijous 14 de juliol, a les 20.30 h
La Maricruz i la Maricarmen són dues dones que ronden els 85 anys i viuen en una carpa que van guanyar gràcies a la targeta de punts del banc propietari del seu antic pis. Són guerreres i no coneixen cap límit. Faran el que calgui per millorar la seva situació. Espectacle per a majors de 12 anys. Cal reservar entrada.

2D2
De la cia. Panettone Brothers
Dimarts 19 de juliol, a les 19 h
Aquest espectacle se sap com comença, però no com acaba. El circ contemporani i l’essència del clown es barregen amb números d’habilitat, jocs i participació del públic.

Très Magnifique
De la cia. Pamboli Teatre
Dijous 21 de juliol, a les 19 h
Aquest trio de pallassos és conegut arreu del món pel seu número d’escapisme. Però per desavinences, un dels components marxa. Els altres dos es desesperen perquè no saben com tirar endavant l’espectacle.

Exposició. 25 anys sense fronteres
Recorregut fotogràfic pels moments més emblemàtics de la història de Pallassos sense Fronteres. Xerrada i visita guiada a l’exposició dimarts 12 de juliol a les 20 h.