Les nous destaquen pels seus efectes de millora de salut cardiovascular i la prevenció de malalties neurodegeneratives, però té d'altres propietats que són beneficiants per al nostre organisme. Les coneixeu? A continuació us en detallem algunes: Tenen un alt valor energètic i a més un valor de proteines semblants al de la carn (d'un 18%). A més contenen vitamina B, E, coure - que... Seguir llegint
Barcelona serà l’escenari aquest any del VII Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, el primer tractat internacional de ciutats en matèria d’alimentació, que posa en relleu el paper estratègic de les ciutats en el desenvolupament de sistemes alimentaris sostenibles.La ciutat es converteix així en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021,... Seguir llegint
El Festival Tradicionàrius ha tornat aquest gener programant 48 activitats al voltant de la música folk de manera presencial i telemàtica, adaptant-se a les circumstàncies actuals derivades de la covid-19. Una de les fites ineludibles durant el mes de gener a Gràcia és la celebració dels Foguerons de Sant Antoni. Des del Tradicionàrius oferiran activitats presencials i en línia el dijous, un... Seguir llegint
La ceba és un dels aliments més versatils a la nostra cuina, la trobem en moltíssims plats i és que el seu toc en alguns plats, és imprescindible! En coneixem les propietats? A continuació, us en detallem algunes. La ceba conté vitamina A, B1, C, E i àcid fòlic. Pel que fa a minerals, té calci, magnesi, iode, cobalt, coure, ferro, fòsfor, clor, níquel, potassi, csilici, zinc, sofre i brom.... Seguir llegint
L'all és un dels ingredients que més acostumem a utilitzar a la nostra cuina, ja sigui en sofregits, en sopes, entre d'altres. Quines són les propietats nutricionals de l'all? Té un contingut energètic alt, ja que té forces proteïnes i hidrats de carboni. Com a minerals conté potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode, i pel que fa a les vitamines, té B que ajuden al bon funcionament... Seguir llegint