Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Cassola de fideus mar i muntanya

Actiu 20 oct., 2014 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 1 ceba de Figueres
• 1 tomàquet madur del Vallès ratllat
• 1 pebrot verd i un de vermell
• Un grapat de bolets
• 200 g de pollastre de corral del Penedès desossat i tallat a daus
• 100 g de costella de porc del Montseny tallada ben petita
• 100 g de salsitxa de la Garriga tallada a trossets
• 8 anelles de calamar de Blanes
• 1 sípia mitjana tallada petita
• 4 gambetes de la Barceloneta
• 8 musclos de roca
• 300 g de fideus
• 1 l de fumet de peix, marisc i calamar
• 1 l de brou de pollastre
• Dos grans d’all
• Oli d’oliva

Elaboració: 

En una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva, enrossirem bé tota la carn, prèviament salpebrada: el pollastre, les costelles de porc i les salsitxes (en aquest ordre). Les retirarem i farem el mateix amb els calamar i les gambes. Si cal afegir-hi oli, ho fem i després passem a enrossir també la sípia, tallada ben petita i la retirarem.

Farem un sofregit a foc suau amb els grans d’all tallats ben petits i la ceba de Figueres també ben picada. Un cop ben ros, hi afegirem els pebrots verd i vermell tallats a daus més aviat grossos i ho deixarem sofregit un parell de minuts. Hi afegirem la sípia, ho unificarem i hi afegirem el tomàquet madur ratllat.

Un cop el sofregit s’hagi estofat bé, hi posarem totes les carns i ho deixarem coure uns 5 minuts a foc lent. Hi afegirem els fideus i ho mullarem tot amb els brous de carn i de peix calents. Hi afegirem els bolets que haurem saltat prèviament.

Hi afegirem els calamars, les gambes i els musclos, ho tastarem i rectificarem de sal. Ha de coure uns 15 minuts i ja ho podrem servir.

RECEPTA DEL SUQUET DE L’ALMIRALL. ÉS UNA DE LES TAPES DE MERCAT DE MERCATS 2014

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.