Ingredients
per a 4 persones
1 escarola de cabell d’àngel
12 espàrrecs
12 maduixots del Maresme
4 nespres
4 gerds
4 ravenets
porradell, sal en escates, oli d’oliva verge extra
40 g d’ametlles fi lades.
Elaboració:
Renteu l’escarola i trenqueu les fulles a talls petits. Escaldeu les puntes
d’espàrrecs durant 1 minut amb aigua bullent. Refredeu-los i talleu-los per la meitat.
Renteu els ravenets i talleu a rodelles fi nes. Renteu els maduixots, traieu el peduncle
i talleu a daus. Torreu les ametlles fi lades. Per muntar l’amanida, poseu una base
d’escarola i al damunt, col·loqueu-hi els daus de maduixot, els daus de nespres pelats i
sense granes, els gerds tallats per la meitat, els ravenets a rodelles, dels espàrrecs i les
tiges de porradell tallades. Amaniu amb unes escates de sal i un bon raig d’oli. Acabeu
amb els fi lets d’ametlla torrats.
Bon profit!
RECEPTA DELS MAJORISTES DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA (AGEM) elaborades pel cuiner Pep Nogué (@pepnogue)
Afegeix un comentari