• 30 g d’arròs bomba
• 30 g de bacallà esqueixat ‘Perelló’
• 25 g de bolets de temporada (camagrocs, rovellons, rossinyols, etc.)
• 10 g de sofregit fosc de ceba
• 5 g de julivertada (all, julivert i oli)
• 120 ml de caldo de pollastre i bolets
• 5 ml d’oli d’oliva verge extra
• Cibulet
• Sal
En una cassola una mica fonda saltarem els bolets amb oli. Els treurem i reservarem. Afegirem l’arròs a la mateixa cassola amb el sofregit i la julivertada i l’anacararem.
Afegirem el caldo i els bolets. El courem a foc suau durant 15 minuts i el treurem del foc. L’emulsionarem amb l’oli d’oliva i hi afegirem el bacallà esqueixat perquè agafi una mica de temperatura. El deixarem reposar 2 minuts més i el servirem amb una mica de cibulet picat per sobre.
RECEPTA DEL RESTAURANT CA LA NURI. ÉS UNA DE LES TAPES DE MERCAT DE MERCATS 2013
Afegeix un comentari