BASE:
- 200 gr de galetes salades sense gluten
- 100 gr de mantega
FARCIT:
- 300 gr de formatge crema
- 150 gr de formatge parmesà ratllat
- 150 gr de crema
- 2 ous
- Sal i pebre negre al gust
COBERTURA:
- Tomàquets xerri
- 50 gr d'oli d'oliva verge
- 10 gr de vinagre balsàmic
- 1/4 cullerada petita de sal
- Pebre negre i sal al gust
- Fulles d'alfàbrega per a decorar
RECEPTA SENSE GLUTEN de @aletemporini
- Preescalfar el forn a 180 graus.
- Preparar un motlle desmuntable de 18 cm, posant paper de coure al fons, que facilitarà posteriorment el desemmotllament.
- Triturar les galetes fins que quedi una pols i incorporar la mantega fosa. Distribuir la barreja a la base i els laterals del motlle, pressionant bé. Reservem la base a la gelatera mentre preparem el farcit.
- Barrejar els ingredients del farcit. Abocar aquesta barreja sobre la base que havíem reservat.
- Enfornar uns 20-25 minuts. Retira-ho i deixa-ho refredar.
- Tallar els tomàquets i condimentar. Escalfar una paella i cuinar els tomàquets uns minuts per caramel·litzar.
- Quan el cheesecake estigui a temperatura ambient col·locar els tomàquets a la coberta, decorar amb fulles d'alfàbrega i servir-ho.
Afegeix un comentari