• 200 g de caquis
• 400 g de mandarines
• 300 g de nata 35% MG
• 22 g de sucre
• 25 dl de llet
• 125 g de farina
• 2 ous
• Oli d’oliva
• 10 dl de licor triple sec
• Sal
Barrejarem la llet, la farina, els ous i 50 g de sucre amb un pessic de sal, triturarem amb un braç batedor i ho deixarem reposar a la nevera.
Pelarem el caqui, el tallarem i el courem a foc lent en un cassó amb una mica de sucre fins a obtenir una textura de melmelada.
Muntarem la nata juntament amb el sucre i ho reservarem. Farem un suc amb les mandarines.
En una paella posarem un raig d’oli i hi abocarem una mica de la barreja de les creps fins a cobrir el fons, esperarem que agafi color per un costat i li donarem la volta, la farcirem amb la melmelada i ho reservarem.
Per al muntatge del plat, en una paella amb una mica d’oli, hi afegirem les creps i el suc de mandarina; deixarem que s’espesseixi i que agafi color i hi afegirem amb compte el licor, que escalfarem i flamejarem. Ho servirem amb una mica de crema chantilly
Afegeix un comentari