• Massa per a creps
• 200 g de pit de pollastre cuit
Per a la salsa:
• ¼ de litre de caldo de pollastre
• 30 g de farina
• 25 g de mantega
• 1 culleradeta de curri
• Sal
Per a la crep:
• 100 g de farina
• 2 ous
• 1/2 litre de llet
• 25 g de mantega
• Mantega per daurar les creps
• Sal
Comencem per la massa per a creps: en un bol posarem la farina, els ous batuts, la mantega desfeta i una mica de sal. Hi afegirem la llet, que primer haurem bullit i ara ja està freda. Ho batrem bé amb el batedor de barilles fins que ens quedi una massa homogènia a la qual li surtin unes bombolletes. La colarem i la deixarem reposar mitja hora.
Posarem al foc una paella de fons gruixut i n'untarem el fons amb mantega, hi tirarem dues o tres cullerades de massa i la daurarem lleugerament per les dues bandes.
Ara farem la salsa amb curri: en una paella al foc hi posarem la mantega i la farina i ho barrejarem ràpidament i hi tirarem el caldo de pollastre, sense deixar de remenar perquè no es facin grumolls. Hi afegirem el curri i ho deixarem coure fins que s'espessi, sense deixar de remenar. Hi afegirem un punta de sal i el pit de pollastre cuit, que tindrem esmicolat, i ho barrejarem bé.
Amb aquesta barreja farcirem les creps, que després enrotllarem en forma de cucurutxo. Les emplatarem, acompayant-les amb una mica d'amanida verda i ja ho podrem servir.
Afegeix un comentari