Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Creps farcides de pollastre al curri

Actiu 08 març, 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• Massa per a creps
• 200 g de pit de pollastre cuit

Per a la salsa:
• ¼ de litre de caldo de pollastre
• 30 g de farina
• 25 g de mantega
• 1 culleradeta de curri
• Sal

Per a la crep:
• 100 g de farina
• 2 ous
• 1/2 litre de llet
• 25 g de mantega
• Mantega per daurar les creps
• Sal

Elaboració: 

Comencem per la massa per a creps: en un bol posarem la farina, els ous batuts, la mantega desfeta i una mica de sal. Hi afegirem la llet, que primer haurem bullit i ara ja està freda. Ho batrem bé amb el batedor de barilles fins que ens quedi una massa homogènia a la qual li surtin unes bombolletes. La colarem i la deixarem reposar mitja hora.

Posarem al foc una paella de fons gruixut i n'untarem el fons amb mantega, hi tirarem dues o tres cullerades de massa i la daurarem lleugerament per les dues bandes.

Ara farem la salsa amb curri: en una paella al foc hi posarem la mantega i la farina i ho barrejarem ràpidament i hi tirarem el caldo de pollastre, sense deixar de remenar perquè no es facin grumolls. Hi afegirem el curri i ho deixarem coure fins que s'espessi, sense deixar de remenar. Hi afegirem un punta de sal i el pit de pollastre cuit, que tindrem esmicolat, i ho barrejarem bé.

Amb aquesta barreja farcirem les creps, que després enrotllarem en forma de cucurutxo. Les emplatarem, acompayant-les amb una mica d'amanida verda i ja ho podrem servir.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.