- 3 llesques de pa de motlle sense crosta
- 1 ou dur
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
- 3 fulles d'enciam tendres
- 1 pastanaga
- 1 tomàquet d'amanida
- 5 cullerades de maionesa casolana
- oli, vinagre de Xerès i sal
Colem la tonyina de l'oli que porta i el piquem. Ratllem l'ou dur a sobre de la tonyina. Afegim una mica de maionesa i remenem, fent una pasta. Reservem.
Rentem les fulles d'enciam el tomàquet i la pastanaga. Tallem l'enciam en juliana i el posem en un bol. Pelem la pastanaga i la ratllem. Fem el mateix amb el tomàquet. Incorporem els ratllats a l’enciam i amanim amb oli, vinagre i sal. Ho deixem en un colador per evitar un excés d’humitat.
Ara, procedim a muntar en sandvitx:
Primer untem una llesca de pa amb maionesa.
Posem una capa de la barreja de tonyina i ou a sobre.
Posem una altra capa de pa i untem amb maionesa.
A sobre, l'amanida.
I finalment, acabem amb un altre llesca de pa.
El partim per la meitat i ja tenim el nostre entrepà.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI DE CUINA DEL MERCAT DE LA GUINEUETA DINS EL TALLER 'D' ENTREPANS SALUDABLES'
Afegeix un comentari