- Espinacs: és recomanable que siguin frescos, ja que d’aquesta manera aporten molta més frescor al pesto i són més fàcils de digerir
- Formatge manxec
- Oli d’oliva
- Ametlles
- Alls
1. Posem al forn o al foc els espinacs a 150º durant 15 min. Si els hem bullit, els assequem. És important que els espinacs estiguin secs, hem de tenir molta cura amb els líquids en aquesta recepta, com menys aigua millor.
2. Afegim oli i triturem a poc a poc les fulles d’espinacs amb les ametlles i el formatge manxec fins que ens quedi una textura cremosa i greixosa. Tampoc l’hem de triturar massa, ja que la recepta original no és tan líquida com l’actual.
3. Incorporem una mica de sal i continuem triturant. Moviments ràpids i forts amb la batedora.
4. Incorporem l’all. És important extreure el brot, que és més difícil de digerir. Hi afegim un bon manoll de parmesà.
5. Introduïm el pesto en el pot on el conservarem -sense que hi quedi aire- i el guardem a la nevera.
Afegeix un comentari