• 50 g all tendre
• 250 g de tomàquet madur
• 300 g de ceba
• 300 g de pastanaga
• 10 g de julivert
• Sal
• Pebre negre
• Farina
• Brou de peix / aigua
• 12 calamars frescos mitjans
• Pebre vermell dolç
• 20 g d’ametlla torrada
• 3 ous frescos
Per a la decoració:
• Porradell
• Tomàquet xerri
• Panses
Sofregir la meitat de la ceba, l’all tendre i la pastanaga a daus. Afegir potes i aletes picades. Remenar mentre es cou. Refredar. Afegir 3 ous batuts. Farcir els calamars amb la barreja i tancar amb escuradents. Enfarinar i fregir fins a enrossir-los i retirar del foc. En el mateix oli, sofregir cebes i tomàquets i afegir els calamars. Mullar amb aigua o coure amb un brou de fumet vermell. Coure a foc suau. Un cop tous, afegir la picada. Coure un xic més. Disposar al plat una mica de salsa de cocció. Decorar els calamars en forma de ratolí.
Afegeix un comentari