- Lloms de salmó noruec
- Arròs de sushi
- Vinagre d’arròs per a sushi
- Fulles d’alga nori
- Alvocats madurs
- Formatge philadelphia
- Ceba cruixent en pot
- Salsa de soja baixa en sodi
1- Preparació de l’arròs de sushi: es renta bé l’arròs amb aigua freda per treure-li tot el midó i es deixa reposar 15 minuts. S’introdueix a l’olla i es cou durant 25 minuts. Un cop cou, es traspassa a l’hangiri i se li afegeix una mica de sal, sucre i vinagre d’arròs, es remou bé i es deixa refredar.
2- Pelem i tallem l’alvocat en tires, reservem.
3- Amb l’ajut d’una estoreta de bambú, col·loquem una làmina d’alga nori i estenem l’arròs, li donem la volta i farcim amb el formatge crema, l’alvocat i el salmó noruec tallat en tires. Tanquem i enrotllem bé, cobrim amb ceba fregida cruixent i tallem el rol en 8. Ho servim amb soja, gingebre i wasabi.
Afegeix un comentari