3, 2, 1! Obrim la convocatòria per ser seu de la Festa de l’Associa’t 2022

25/04/2022 - 13:27 h

Acció comunitària. Oberta la convocatòria per ser seu de la Festa de l’Associa’t del 2022

La Festa de l’Associa’t és un esdeveniment lúdic, coproduït per les entitats de la ciutat, que, aprofitant les Festes de la Mercè, té com a objectiu donar visibilitat al sector associatiu i comunitari de la ciutat i acostar-lo a la ciutadania.

Per a aquest 2022 Torre Jussana proposa reforçar i establir el model descentralitzat de l’última edició i així acostar la festa als barris, contribuir a enfortir l’acció comunitària i democratitzar i fer visibles els espais que la promouen, sense perdre l’essència que ha caracteritzat aquesta activitat: la proximitat entre entitats i ciutadania.

Per aquest motiu, enguany s’obre una convocatòria que té la finalitat de diversificar les localitzacions i donar l’oportunitat a equipaments i espais associatius de ser seu de la Festa de l’Associa’t 2022 i coproduir-ne les activitats. A més, amb la implicació dels equipaments públics, ateneus, casals, cases regionals, locals i sales d’actes polivalents de la ciutat de gestió pública, cívica, associativa o comunitària és pretén reconèixer i difondre la rellevància de treballar amb el teixit associatiu de la ciutat.

Els espais que vulguin participar en la Festa de l’Associa’t han de complir uns criteris bàsics que trobareu descrits a les bases de la convocatòria (consulteu-les aquí) i presentar la candidatura abans del 8 de maig a les 23.59 hores mitjançant aquest formulari.

La setmana del 9 al 15 de maig es notificarà quins han estat els espais seleccionats, s’hi contactarà i s’acordaran les condicions per al desenvolupament de la festa (espais, serveis, materials, horaris, dies, etc.).

Fem d’aquesta festa la més democràtica i associativa! Presenteu les vostres candidatures!

Les pròximes setmanes s’obrirà la convocatòria per presentar propostes d’actes dirigits a la ciutadania i organitzats per les entitats de la ciutat, que tindran lloc en el marc de la Mercè. Estigueu atents a les comunicacions de l’Associa’t, Torre Jussana i Acció Comunitària per rebre notificacions al respecte.