Campanya 2017

Amb el lema “Davant la violència masclista, no et pots girar d’esquena”, la campanya contra la violència masclista de l’any 2017 va incidir, més enllà de mostrar el rebuig a la violència, en el pas a l’acció i al compromís col·lectiu davant les diverses violències masclistes.

El missatge de la campanya es va transmetre amb el joc creatiu de “no donar l’esquena a la violència masclista”, en dues fases: en una primera fase es va difondre el lema “no et pots girar d’esquena”, sense desvetllar el contingut de la comunicació; i en una segona fase es va desvetllar el missatge “Davant la violència masclista, no et pots girar d’esquena”, reforçat amb diferents lemes: “Ens volem vives”, “Ni una menys”, “No és No” i “Respecte”.

El dia 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, es va fer una acció especial amb els comerços d’Hostafrancs, facilitant-los adhesius pels aparadors, pòsters, un díptic de sensibilització i samarretes amb els diferents lemes. Així mateix, se’ls va convidar a girar els objectes de l’aparador per mostrar la seva adhesió al missatge de la campanya. També es va instal·lar un photocall a  dos punts de la ciutat per donar l’opció a les persones que ho volguessin, de fer-se una fotografia i lliurar-la en format de xapa i com a punt de difusió de la campanya.

Durant la campanya es va fer difusió dels diferents serveis i recursos municipals de prevenció i d’acompanyament en casos de violència masclista.

Imatges de la campanya