Es presenten els llibres 'La pell de Barcelona' i 'Carles Santos. I ara, què?'

dj., 27/06/2024 - 16:00

Es presenten els llibres 'La pell de Barcelona' i 'Carles Santos. I ara, què?'

Tots dos són coedicions de l'Ajuntament de Barcelona.

Els dies 2 i 3 de juliol es faran els actes de presentació de dos nous títols de Barcelona Llibres. Per un costat, La pell de Barcelona, publicació fins ara inèdita de Francesc Català-Roca i que l’Ajuntament coedita amb Enciclopèdia Catalana. Per l’altre, Carles Santos. I ara, què?, coeditat pel consistori barceloní amb la Fundació Joan Brossa i que ofereix un recorregut per descobrir la vida i obra d’aquest músic rara avis.

El Centre Cívic Casa Golferichs serà l’escenari de la presentació de La pell de Barcelona. A més, l’acte també serà el punt d’inici d’una exposició del mateix nom basada en el llibre. Tindrà lloc dimarts 2 de juliol a les 19 h, i hi participaran Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives; Andreu Català Pedersen, fill de Francesc Català-Roca, i Valentina Sánchez Flamarich, directora del Centre Cívic Golferichs. La mostra es podrà visitar fins al 14 de setembre.

El 3 de juliol arribarà la presentació de Carles Santos. I ara, què?, al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa a les 18 h. Les pàgines del llibre són un catàleg de creació col·lectiva de l’exposició que, fins al 21 de juliol, es pot visitar a la Fundació. En la presentació intervindran Maria Canelles, directora d’Arts Visuals i Arts Textuals de la institució; Ona Balló, comissària de l’exposició; Elena Lasala, documentalista de la mostra, i Alba Font, dissenyadora del llibre.

Més informació de les publicacions, en aquest enllaç.