Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona el mes d’abril?

dl., 25/03/2024 - 14:52

Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona el mes d’abril?

Joël Dicker, Jorge Riechmann, Anna Caballé, Jordi Amat, Yolanda Castaño i Albert Pijuan, alguns dels convidats.

El poeta Jorge Riechmann serà el primer autor convidat a les Biblioteques de Barcelona el mes d’abril. Dialogarà, dimecres 3 a la Biblioteca Jaume Fuster, amb Núria Bendicho, i farà una lectura, amb la també poeta Laia Llobera. Al dia següent, la Biblioteca Francesca Bonnemasion serà l’escenari de la presentació de la traducció al català de la biografia sobre Maria Antonieta de Stefan Zweig. Hi participaran Anna Caballé i Jordi Amat.

I en un mes tan literari com és l’abril hi haurà diferents sessions del cicle “Parlem amb”. Dimecres dia 10, a la Biblioteca Jaume Fuster, Joël Dicker conversarà sobre la seva darrera novel·la, Un animal salvatge. El mateix dia, a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda, Yolanda Castaño, Premi Nacional de Poesia 2023, participarà al Festival Nudo.

Pel que fa als clubs de lectura, el dia 2 Andrea Genovart i el seu Consum preferent visitaran el d’Històries urbanes de la Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat; i dimarts 9 d’abril, Míriam Hatibi amb el seu assaig Mira’m els ulls: no és tan difícil entendre’ns participarà al club de lectura a mida “Desmuntant desigualtats” de la Biblioteca Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot. El 16 d’abril serà el torn d’Albert Pijuan i la seva novel·la Franctirador al club de lectura general de la Biblioteca Ramon d’Alòs – Moner.

Recordem també que aquest mes les Biblioteques de Barcelona organitzen els Diàlegs de Sant Jordi, un espai de trobada entre autors i lectors, i també el Pregó de la Lectura, que farà dilluns 22 d’abril l’escriptor i actor David Walliams a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Més informació, en aquest enllaç.