Propostes de Laludo per als més menuts de casa

24/12/2020 - 08:48 h

L’espai lúdic ambiental Laludo de la Ciutadella ha elaborat “Laludo des de casa”, un llibret d’activitats per a infants de 0 a 5 anys que et permetrà passar una bona estona amb els més menuts de casa mentre gaudiu i creixeu amb la natura.  Descarrega-te’l gratuïtament clicant aquí.

Aquestes dates són una bona oportunitat per passar més temps amb els infants i compartir moments inoblidables. Si se t’acaben les idees o estàs buscant noves propostes per fer amb els més petits, et recomanem aquest llibret. En ell hi trobaràs 4 atractives propostes, especialment dissenyades per aprofitar tots els recursos que ens aporta el medi natural, tant dins com fora de casa. 

Si realitzeu les activitats ens encantarà veure-les! Podeu fer fotos i compartir-les a les xarxes socials fent servir el hashtag #Laludo.

 

Laludo de la Ciutadella

Laludo de la Ciutadella és un equipament d’educació ambiental, un espai de participació familiar gratuït adreçat a famílies amb infants de 0 a 5 anys. Des de la perspectiva de l’educació ambiental i l’acompanyament respectuós amb la criança promouen el joc lliure i la participació activa en la conservació de la natura i en estendre la cultura de la sostenibilitat, entenent-los com a motors d’aprenentatge per impulsar valors ambientals, de convivència i d’acompanyament respectuós a la criança, tant amb l’entorn com amb la resta d’usuaris. 

Ofereixen activitats, tallers i propostes dinamitzades, partint dels interessos i curiositats dels propis infants, i amb l’estreta col·laboració dels usuaris que fan de l’espai un lloc ple de vida, creativitat, vincles i xarxes de suport. 

Per a més informació sobre Laludo cliqueu aquí. També els hi podeu enviar un correu a l’adreça: espailudicciutadella@bcn.cat