Oberta la inscripció als tallers d'hivern

05/01/2021 - 10:42 h

Cursos. Als centres cívics de Ciutat Vella tens una gran oferta de cursos i pots inscriure't online.

L'any nou arriba als centres cívics de Ciutat Vella  farcit de propostes de tallers i activitats de tota mena. Una gran oferta de cursos per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència. Els tallers s'impartiran en línia ateses les actual situació sanitària.

Al Centre cívic Pati Llimona podeu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Els tallers es realitzaran en línia. Entre els nous tallers programats, destaquen el dedicat al Video Documental i el curs sobre Cultura visual i història de la fotografial. També n’ofereixen un de serigrafia: disseny i preparació del fotòlit i un sobre dibuix naturalista i científic. dedicat al món dels ocells. En aquest enllaç trobareu tots els tallers del centre cívic.

Les inscripcions estan obertes des del 7 de gener i fins al 12 de febrer, podeu fer l’inscripció online, clicant aquí.

El Centre Cívic Barceloneta  treballa per a la promoció i difusió cultural amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts visuals, i enguany a més, farà també tallers de Salut i té com a novetats per aquest trimestre un taller d‘Estiraments i esquena sana, de Flexibilitat i elasticitat i un de Dansa, salut i creixement. En aquest enllaç trobareu la programació de tots els tallers del Centre Cívic Barceloneta.

Podeu fer l’inscripció per als tallers de ‘hivern del 7 al 21 de gener de gener, i les inscripcions online clicant aquí.

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, proposa més de 70 tallers i monogràfics en línia. Abasten un ventall molt ampli d’interessos amb propostes per moure el cos, cuidar-nos i gaudir de la creació des de diverses disciplines. Tallers d’eines per a la creació sonora i la creació visual, de dansa i moviment i també molts cursos adreçats a joves. En aquest enllaç trobareu la informació completa dels tallers del centre cívic.

Les inscripcions començaran a partir del 7 de gener  i fins exhaurir places. Les inscripcions online les podeu fer clicant aquí.

També el Centre Cívic Drassanes que està especialitzat en arts escèniques i noves cultures, ofereix per a l’hivern del 2021 un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Les inscripcions es faran del 12 al 23 de gener o fins exhaurir places, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Podeu descarregar-vos la programació dels tallers clicant aquí.