"Canviem-ho" és el projecte de sensibilització i prevenció de les violències masclistes que impulsa el Servei d’Atenció a Homes (SAH) de l’Ajuntament de Barcelona. La finalitat del projecte és promoure el compromís personal i social dels “homes” en la construcció d’una societat més justa i equitativa per a tothom.

El projecte té la missió de promoure accions específiques adreçades als homes perquè se sumin i es comprometin, de manera activa i juntament amb les dones, en l'assoliment d'una societat igualitària a través del foment de valors, actituds, comportaments i relacions de respecte i de cura.

Les seves accions s'adrecen especialment als homes i joves de la ciutat de Barcelona, però també ofereix accions formatives i assessorament a professionals de serveis i entitats que vulguin enriquir les seves intervencions amb homes incorporant la perspectiva de gènere.

El projecte “Canviem-ho” disposa d’un conjunt d’activitats i recursos en línia per abordar aquestes temàtiques disponibles de manera gratuïta per a aquelles persones interessades a treballar aspectes com la/les masculinitat(s), les violències masclistes, les relacions afectivosexuals, la corresponsabilització o les paternitats positives i saludables.

Mostra’n menys

imatge eixos de treball

Eixos de treball

Les accions del projecte “Canviem-ho” s’organitzen per eixos de treball i són comuns en totes les activitats de manera transversal. No obstant això, s’adapten en funció del perfil de les persones destinatàries i la realitat dels serveis.

imatge cataleg d'accions i formacions

Catàleg d’accions i formacions

El catàleg d’accions i formacions detalla el conjunt d’activitats: xerrades, tallers, cursos i formacions que es duen a terme en el marc del projecte “Canviem-ho”. Les activitats són gratuïtes i obertes a tot tipus de públic.

imatge projectes en xarxa

Projectes en Xarxa

Per mitjà del “Canviem-ho” participem en projectes amb altres serveis de la ciutat per generar iniciatives i programes comuns i potenciar el treball amb la xarxa d’actors institucions de la ciutat perquè ens ajudi a potenciar el treball amb joves i homes.

Com puc contactar amb el servei?

Servei d'Atenció a Homes per a la Promoció de Relacions no Violentes
  • Avinguda del Marquès de l’Argentera, 22, 08003 (Ciutat Vella) Barcelona
  • 933491610
  • sah@bcn.cat