Taller 'Del gra a la taula: com fer pa a casa'
Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Divendres |
de 09.30 h a 12.00 h |
Entrada general: 102.06 €
Més suplement 12 € per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Centre Cultural La Casa Elizalde
- Adreça:
- Carrer de València, 302
- Districte:
- Eixample
- Barri:
- la Dreta de l'Eixample
- Població:
- Barcelona
Professor/a: Comas Vidal, Carmeta
Si ja tens experiència fent pa i vols seguir aprenent et convidem a seguir perfeccionant la tècnica. Treballarem amb llevat de forner, preferents i tocarem farines integrals, tot perfeccionant tècniques de format, grenyat i cocció. Prepararem fougasse, focaccia, tabatiere, entre d'altres.