Taller 'Viatge culinari al sud de l'Índia: sabors de kerala i el món del masala' NOU*
Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Dimarts |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 72.9 €
Més s uplement
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre
|
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Centre Cívic Urgell
- Adreça:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Districte:
- Eixample
- Barri:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Població:
- Barcelona
Aquest curs és una invitació a descobrir el món del masala i la cuina de Kerala, al sud de l'Índia. Aprendrem a preparar barreges tradicionals d'espècies i a combinar sabors intensos, dolços, picants i àcids per crear plats autèntics i aromàtics. La cuina de Kerala reflecteix la seva rica història i les influències de diverses cultures, com la portuguesa, neerlandesa i àrab. Cuinarem receptes típiques com el Tandoori Chicken , el Fruit Chaat , l' Arròs Biryani i el Masala Dhal . El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d'exploració per Barcelona a la cerca d'ingredients inusuals i exòtics. *Si teniu al·lèrgies alimentàries, consulteu-nos abans d'inscriure-us.
Professor: Claudio Masala – Travel Cook.