Segona sessió d'Activem les curESS

11/12/2020 - 14:04

Segona jornada de l'«Activem les curESS», Reptes i necessitats de les organitzacions.

La segona sessió de l'«Activem les curESS», serà el proper 18 de desembre. La jornada convida a les empreses i entitats a col·laborar en el disseny d’accions de suport per al seu enfortiment socioempresarial. La jornada està pensada per a recollir quines són les necessitats de les organitzacions i construir respostes.

 

Els dies 9 i 18 de desembre se celebren les Jornades virtuals “Activem les CurESS”, organitzades per Barcelona Activa, amb l’objectiu de reflexionar sobre els reptes i les necessitats de les empreses i entitats del sector de les cures i l’atenció a les persones en el context de la Covid-19.

En la segona sessió, el proper 18 de desembre, sobre «Detecció de necessitats», convidem a les empreses i entitats a col·laborar en el disseny d’accions de suport per al seu enfortiment socioempresarial. La jornada està pensada per a recollir quines són les necessitats de les organitzacions. Programa:

9.30 h – Benvinguda participants en la sala zoom

9.35 h – Presentació de la jornada a càrrec de Neus Bonnin i Begoña Planas, Tècniques d’Innovació Socioeconòmica Barcelona Activa

9.50 h – Presentació de l’anàlisi dels reptes treballats en la Jornada «Reptes de les organitzacions del sector» a càrrec de Noelia Sotus del Labcoop

10.05 h – Reflexió dinàmica sobre les necessitats de les organitzacions participants

10.25 h – Espai de treball col·laboratiu per l’anàlisi de necessitats i la construcció de respostes. Àmbits de l’exploració: Comercial i comunicació, Gestió financera, Àrea administrativa i recursos humans, Estructura organitzativa i governança

11.20 h – Plenària
Presentació de la tasca realitzada pels grups, conclusions i tancament

12.30h – Finalització

Les jornades s’adrecen a les iniciatives que presten serveis directes d’atenció a les persones i treballen des dels valors de l’economia social i solidària. L’objectiu és crear una espai de trobada des d’on compartir experiències i estratègies útils per a enfortir els projectes socioempresarials.

Convidem a totes aquelles iniciatives que presten serveis directes d’atenció a les necessitats tan personals, físiques i emocionals de diferents col·lectius i que treballen en els valors de l’Economia Social i Solidària. Per a més informació podeu enviar un correu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat  o bé visitar l’espai web del Programa per a organitzacions de cures.

Més informació:

Inscriviu-vos a la sessió:  Detecció de necessitats (18 de desembre, 9.30 a 12.00 h