Sarrià - Sant Gervasi celebra el Dia Internacional de la Dona

24/02/2021 - 12:42

Dia Internacional de la Dona. Durant tot el mes de març les entitats i els equipaments del districte organitzaran diferents tallers, xerrades i exposicions per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Durant tot el mes de març les entitats i els equipaments del districte organitzaran diferents tallers, xerrades i exposicions per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Des de fa molts anys, el Dia Internacional de la Dona es celebra per la lluita de les dones per la igualtat de sexe en tots els àmbits de la societat, denunciant el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Aquest any, malgrat la situació actual de la covid-19, es realitzaran més de vint activitats, amb totes les mesures de seguretat i protecció, relacionades amb el paper de la dona, gràcies a la participació d’entitats, associacions i centres cívics del districte. 

Tallers, obres de teatre, exposicions, concerts, debats, literatura i xerrades seran algunes de les activitats que es duran a terme durant tot el mes de març, de la mà de professionals que porten el feminisme per bandera en els seus treballs.

A Sarrià – Sant Gervasi, l’acte institucional serà el dissabte, 6 de març, a les 12 h, amb un acte institucional al pati den Marcel del Centre Cívic Casa Orlandai (carrer de Jaume Piquet, 23), on hi haurà un concert a càrrec de Caramelo a Kiko, una banda de Barcelona formada per les germanes Ahylin i Ahyvin Bruno, a la percussió i a la veu; Lucía Fumero, al piano; i Mafe Ramírez al baix.

Per poder assistir a l’acte institucional cal fer una inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Podeu consultar la resta del programa del Dia Internacional de la Dona en document adjunt de la pàgina.