Gràcia avalua la Trobada de Dones del Districte de fa deu anys

24/03/2021 - 10:39

La participació en l'anàlisi de les propostes que es van plantejar està oberta a qualsevol que hi estigui interessada.

La participació en l'anàlisi de les propostes que es van plantejar està oberta a qualsevol dona que hi estigui interessada.

La Primera Trobada de Dones del Districte es va realitzar el 26 de març de 2011 a la Biblioteca Jaume Fuster, però fins ara no se n’ha tornat a celebrar cap més. Per aquest motiu, enguany es vol tornar a implicar a les dones gracienques per fer el procés d’avaluació de les propostes plantejades en aquella ocasió.

La Jornada tenia com a objectiu presentar i donar a conèixer el procés de participació endegat pel districte i promogut pel Consell de Dones. D’aquesta manera, la trobada buscava analitzar i aprofundir en les necessitats i les condicions de vida de les dones de Gràcia. Es van crear quatre grups de treball coincidint amb els debats que es van desenvolupar als diferents barris:

  • Coeducació, cultura (Vila de Gràcia).
  • Espai públic i vida quotidiana (El Coll i La Salut).
  • Dones grans (Vallcarca-Penitents i Camp d’en Grassot Gràcia Nova).

D’aquestes taules temàtiques, van sorgir un seguit de propostes que s’avaluaran amb motiu del desè aniversari. S’hi ha afegit el grup de salut, que és clau per al benestar de les dones. Si vols participar-hi, cal enviar un correu a participagracia@bcn.cat.