Torna el servei d’assessorament i formació per al tèxtil sostenible i les cures

20/09/2021 - 12:45

Aquesta tardor tornen “RevESStim el tèxtil” i “Activem les CurESS” de Barcelona Activa.

Barcelona Activa posa en marxa el servei d’assessorament especialitzat en els sectors estratègics del tèxtil sostenible i les cures, així com la formació modular per a organitzacions i projectes del sector que treballen en els valors de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Amb la tardor, tornen els serveis de suport i promoció de Barcelona Activa a l’ESS. L’assessorament especialitzat i la formació modular s’emmarquen en el programa RevESStim el tèxtil i Activem les CurESS.

Servei d’assessorament especialitzat

D’una banda, el servei d’assessorament especialitzat tant en tèxtil sostenible i amb impactes ASG (ambientals, socials i de bon govern) com en les cures es dirigeix tant a projectes no constituïts en fase inicial o d’ideació, com a organitzacions madures o en fase de consolidació. De la mà d’un equip d’experts s’aconsella en àmbits com la viabilitat, l’estratègia empresarial, el finançament, la comercialització, el màrqueting, el desenvolupament del producte i la producció, i la governança.

Novetats en la formació modular

D’altra banda, aquesta tardor Barcelona Activa presenta una nova edició de la formació modular Activem les CurESS i RevESStim el tèxtil. La nova edició inclou alguns mòduls nous per aquelles iniciatives que ja el van cursar.

Pel que fa a les cures, la formació començarà el 14 d’octubre amb una o dues sessions setmanals, els dimarts i els dijous de 16 a 18 h, i s’allargarà fins al 2 de desembre. Es divideix en 3 mòduls, que es poden seguir de manera independent, i que configuren un itinerari formatiu per a treballar de manera orgànica tots els aspectes relatius als projectes de cures. Consulteu tot el programa formatiu en aquest enllaç.

I la formació per al sector del tèxtil sostenible començarà el 30 de setembre amb dues sessions setmanals, els dimarts i els dijous de 10 a 12 h, i s’allargarà fins al 9 de desembre. Està format per 4 mòduls, que també es poden fer per separat, i que configuren un itinerari formatiu per a treballar de manera orgànica tots els aspectes relatius als projectes de tèxtil sostenible. Consulteu tot el programa formatiu en aquest enllaç i reserveu la vostra plaça inscrivint-vos.

Per tal de resoldre qualsevol dubte o demanar assessorament cal enviar un correu electrònic a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.