Sisena edició del Construïm en femení per a projectes d’ESS impulsats per dones

22/09/2021 - 10:00

Els dies 27 i 29 de setembre es faran dues sessions informatives, una virtual i l’altra presencial a InnoBA.

Construïm en femení és un programa d’acompanyament a projectes impulsats per dones, especialment col·lectius, que segueixen els principis i valors de l'Economia Social i Solidària.

L’acompanyament es fa durant tot el procés que va des del naixement d’una idea fins a convertir-la en una iniciativa amb activitat socioeconòmica i estructura pròpia.

Pròxima edició aquesta tardor

A partir de finals d’octubre, donem el tret d’inici a la sisena edició del programa Construïm en femení. Els dies 27 de setembre de 10 a 11 h (virtual) i el 29 de setembre de 15 a 16 h (presencial a InnoBa; C/ Perú, 52 Barcelona) es duran a terme sessions informatives sobre el programa. Inscriu-te en aquest enllaç.

Durant l’acompanyament les participants reben suport en àrees bàsiques per a la constitució d’iniciatives emprenedores de l’ESS, en prototipatge i testatge dels models de negoci i en el desenvolupament de competències emprenedores i de gestió emocional des d’una perspectiva d’economia feminista i de cures internes dins les organitzacions.

La sisena edició consistirà en 85-90 h de tallers i formacions pràctiques i vivencials en àrees bàsiques per a la constitució d’iniciatives d’Economia Social i Solidària; 9 h de formació en competències emprenedores;  22 h d’activitats d’intercooperació i sinergies, i 120 h d’acompanyament individual. A més, el programa integra transversalment la perspectiva de gènere. Les activitats tindran lloc des de finals d’octubre fins a principis d’abril del 2022.

En finalitzar l’edició, s’ofereix continuïtat amb el Servei d’assessorament especialitzat en ESS de Barcelona Activa i amb La innoBAdora, comunitat d’incubació de Barcelona Activa.

Més informació

L’itinerari es desenvolupa per la direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa i serà impartit conjuntament amb Tandem Social.

MIRA ELS VÍDEOS i coneix premiades d’edicions anteriors, així com l’experiència d’antics projectes participants com els de Nikoline Arns, Laura García, Eba Inda, Judith Saldaña i Núria Tatger.

Més informació a l‘enllaç.