Lina Meruane, Fernanda Melchor, Paulina Flores i Socorro Venegas, al Festival de Literatura Llatinoamericana Lata Peinada

14/10/2021 - 07:00

Es fa els dies 15 i 16 d'octubre amb el lema 'Literatura com a aliment, literatura per al renaixement'.

Arriba la 3a edició del Festival de Literatura Llatinoamericana organitzat per la llibreria Lata Peinada. Lina Meruane, Fernanda Melchor, Paulina Flores, Socorro Venegas, Jaime Rodríguez Z, Gonzalo Eltesch, Fernando Iwasaki, Margo Glantz o Michelle Roche Rodríguez són alguns dels autors i autores que hi participaran, en una cita que es desenvoluparà al llarg del 15 i el 16 d’octubre a la mateixa llibreria.

Sota el lema “Literatura com a aliment, literatura per al renaixement”, el festival proposa una jornades continuades de debats en els quals escriptors i escriptores comparteixen temes, aspectes i problemàtiques del panorama literari llatinoamericà actual. Entre els diversos debats, n’hi haurà un, dissabte 16 a les 11 h, entorn de la ciutat de Barcelona com a territori de trobada de narradors hispanoamericans. El mateix dia, però a les 18 h, hi haurà un homenatge a Tamara Kamenszain a través de les paraules de Margo Glantz, amiga seva i gran coneixedora de l’obra de la poeta i assagista argentina, que ens va deixar el passat 28 de juliol.

Per a més informació, consulteu l’enllaç.