Aposta per la discapacitat i el talent, Fira d'Ocupació 'Sí, i millor'

28/10/2021 - 12:19

El talent de les persones amb discapacitat facilita una cultura empresarial més oberta i flexible.

El talent de les persones amb discapacitat facilita una cultura empresarial més oberta i flexible.

Del 9 a l’11 de novembre tindrà lloc la nova edició de la fira d’ocupació ‘Sí i millor: di-capacitat i talent ‘ al pavelló 8 del Recinte Firal de Montjuïc.

La fira aposta pel talent de les persones amb discapacitat i fa èmfasi en la seva tasca facilitadora d’una cultura empresarial més oberta i flexible.  L’objectiu de la fira és oferir l’oportunitat a les persones assistents de contactar directament amb empreses interessades en incorporar persones amb discapacitat. Es realitzaran entrevistes personals entre empreses i persones candidates que s’adaptin als perfils professionals demanats.

Consulteu les ofertes laborals.

Horaris i programa

L’horari de la fira serà el següent:

  • Dimarts 9 de novembre: de 10 hores a 19 hores
  • Dimecres 10 de novembre: de 10 hores a 19 hores
  • Dijous 11 de novembre: de 10 hores a 14 hores

Consulteu el programa d’activitats complet.

Inscripcions gratuïtes

Inscriu-te gratuïtament a la fira “Sí, i millor” a la web de Fira de Barcelona escollint l’esdeveniment “BIZBARCELONA”.  Si vols fer ús de les oportunitats laborals que ofereix la fira és imprescindible inscriure’s com a candidat amb el Currículum Vitae. Pots donar-te d’alta en aquest formulari.

Els  i les  visitants poden venir acompanyats per familiars o professionals, l’entrada d’aquestes persones també serà gratuïta.

Recinte accessible

El conjunt de les activitats de la Fira tindran lloc al Recinte Firal de Montjuïc, al pavelló 8. L’entrada al saló és per Avinguda Reina Maria Cristina. El recinte és accessible per persones amb mobilitat reduïda i les activitats comptaran amb intèrprets de signes.