Acte central del 25N del Consell de les Dones de l'Eixample

08/11/2021 - 14:44

25N. L'acte central del Consell de les Dones de l'Eixample tindrà lloc divendres 12 de novembre al casal de barri Transformadors.

L'acte central tindrà lloc divendres 12 de novembre al casal de barri Transformadors. La jornada començarà amb els parlaments d'Eduard Corbella (conseller de Feminismes i LGTBI de l'Eixample) i Pau Gonzàlez Val (Regidor del Districte).

Després des parlaments institucionals tindrà lloc la lectura del Manifest del 25N a càrrec de representants de les entitats que formen part del Consell de les Dones de l’Eixample.

A continuació actuarà el grup Descabelladas, dones amb corbes i cicatrius, amb cossos diversos que s’aixequen cada matí per cercar un nou somriure. Dones desobedients i rebels, que malgrat totes les ferides, volen ballar i expressar-se.

La coral performance #MeToo de Dona Cançó presentarà “Desobeïm”: una proposta artística que reflexiona sobre les causes de la violència de gènere, els drets de les dones i la importància d’aprendre a desobeir el masclisme. Sentirem cançons amb missatge i un món de reflexions que conviden a generar canvis.

L’acte serà conduït per l’actriu i escriptora Àngels Bassas Gironès i serà retransmès en directe per Youtube amb interpretació en llengua de signes, subtitulació i bucle magnètic.