RemeiSàvies, un recull de receptes naturals

04/02/2022 - 13:32

El dijous 10 de febrer a les 17h al Centre Cívic El Coll-La Bruguera es presenta el llibret on es recopilen receptes de veïnes dels Coll, Vallcarca i Els Penitents

El dijous 10 de febrer a les 17h al Centre Cívic El Coll-La Bruguera es presenta el llibret on es recopilen receptes de veïnes dels Coll, Vallcarca i Els Penitents

La Taula Comunitària del Coll ha editat un recull de remeis que provenen de la saviesa popular de les dones grans dels barris del Coll, Vallcarca i els Penitents, que poden ser útils en algunes afeccions lleus. Les receptes es van recollir en diversos equipaments dels barris durant el 2019 però la presentació del llibre es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

El 10 de febrer es farà una sessió de presentació amb Núria López de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Isabel Guerrero de la Taula Comunitària del Coll, Àngels Tomás Consellera del Districte i el Dr. Mario Beza del CAP Vallcarca, a les 17h al Centre Cívic El Coll-La Bruguera, en la qual es posarà en valor el procés d’elaboració del llibre, així com el projecte ‘RemeiSàvies’. A continuació es farà una representació de teatre fòrum que consistirà en la recreació de petites escenes de la vida quotidiana de dones grans, pensades i interpretades per veïnes dels barris, que es comentaran col·lectivament amb el públic assistent. En acabar l’acte es lliurarà un exemplar a cada espectador.

El Casal de Barri Can Carol acollirà una segona sessió de teatre fòrum el 24 de febrer, i el cicle es tancarà al Casal de Barri Cardener el 4 de març.

Les sessions de teatre fòrum seran les següents:

  • Centre Cívic El Coll-La Bruguera (Carrer de l’Aldea, 15): : Dijous, 10 de febrer a les 17h.
  • Casal de Barri Can Carol (Carrer de Cambrils, 24): Dijous, 24 de febrer a les 17h.
  • Casal de Barri Cardener (Carrer del Cardener, 45): Divendres, 4 de març a les 17h.