Maite Salord i Maria Escalas, als clubs de lectura efímers de la Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles

18/02/2022 - 07:00

Les sessions, que tindran lloc l'1 de març i el 5 d'abril, tractaran sobre els llibres 'El país de l'altra riba' i 'Estimada Mirta'.

Amb conducció de l’escriptora Sílvia Cantos, la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles farà els dies 1 de març i 5 d’abril, sempre a partir de les 19 h, dues sessions dels clubs de lectura efímers. Estaran dedicades, respectivament, als llibres El país de l’altra riba, de Maite Salord i Premi Proa de novel·la, i Estimada Mirta, de Maria Escalas. Les autores seran presents en l’activitat per comentar les seves obres. Per participar-hi, cal inscripció prèvia, i els llibres ja es poden passar a recollir per la biblioteca per llegir-los abans de les sessions.

El país de l’altra riba explica la història d’un avió alemany que ve de bombardejar la costa nord d’Àfrica i cau a l’Illa de l’Aire, al sud-est de Menorca. Alhora, a la ciutat d’Alger, l’Alfred Gold i el seu net Daniel, jueus que han travessat França fugint dels nazis, obren una sastreria. La visita d’un elegant colon francès, Michel Bisset, que regenta el restaurant més luxós de la capital algeriana, el Cafè de París, els obre una esperança.

Estimada Mirta és una novel·la ambiciosa i apassionant sobre una nissaga de mallorquins establerts a l’Argentina convulsa del segle XX. Hi apareixen amors prohibits, revoltes per la llibertat i el remordiment d’un home envellit.

Més informació i inscripcions, aquí.