Dos dies per conèixer l'obra de Felícia Fuster

07/03/2022 - 07:00

Conduïdes per Tònia Passola i Mercè Altimir, les sessions tindran lloc el 15 i el 22 de març a la Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat.

Definides com a “clubs de lectura efímers“, es duran a terme a la Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat dues sessions titulades Felícia Fuster torna a la Barceloneta, amb conducció de la poeta Tònia Passola i de la traductora Mercè Altimir. Es faran el 15 i el 22 de març, en ambdós casos a les 18.30 h, i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia.

La tarda de dimarts 15 els participants llegiran i comentaran l’obra poètica de Fuster, que, com va escriure Maria Mercè Marçal, va arribar “tard, però no pas a deshora”. Una setmana més tard es llegirà i comentarà una selecció de poesia moderna japonesa publicada al 1988 de la que Felícia Fuster fou coautora amb l’escriptor i filòsof Naoyuki Sawada. Fascinada per la cultura oriental, com altres artistes catalans de la seva generació, la poeta va traduir fins a quaranta-nou poetes d’estils, tècniques i propostes ben diferents, totes inèdites en català.

Les dues sessions, doncs, serviran per conèixer millor l’obra de Felícia Fuster, artista plàstica, poeta i traductora, filla de la Barceloneta, definida com “una veu de dona agosarada i intransferible”. L’activitat té la col·laboració de la Fundació Felícia Fuster i el Districte de Ciutat Vella.

Més informació, aquí.