Afectacions a la mobilitat per la Festa Major de Sants

25/08/2022 - 14:31

FM Sants. El carrer de Sants romandrà tallat a la circulació diumenge al matí per les Curses Ciclistes. El Parc de l'Espanya Industrial, tancat tot el dia per la preparació del Piromusical.

Aquest darrer cap de setmana de la Festa Major de Sants, els onze carrers guarnits segueixen tallats a la circulació fins diumenge a la nit. Al matí, a més, el carrer de Sants i la Creu Coberta romandrà tancat des d'Olzinelles fins a Moianès per la celebració de les Curses Ciclistes. I encara hi ha un parell d'afectacions més aquest cap de setmana a Sants...

Amb motiu de la celebració de les Curses Ciclistes de la Festa Major de Sants de diverses categories, organitzades per l’associació esportiva Volta Ciclista a Catalunya, el carrer de Sants i el de la Creu Coberta romandran tancats a la circulació de vehicles des del carrer d’Olzinelles fins al de Moianès, diumenge 28 d’agost de 8 a 14.30 h.

D’altra banda, el mateix diumenge, el Parc de l’Espanya Industrial romandrà tancat al públic durant tot el dia per garantir la seguretat en les tasques de preparació del Piromusical que, a les 22 h, tancarà la Festa Major de Sants d’enguany. Només les persones usuàries del Centre Esportiu Municipal adequadament acreditades podran accedir-hi per la porta més propera al poliesportiu.

Dissabte al matí, la celebració de la Cursa Solidària de la Plaça de la Farga, amb un recorregut de 2 km al voltant d’aquesta plaça, també provocarà diversos talls de trànsit entre les 7 i les 13 h als carrers més propers de Sants i la Bordeta.