Convocat el primer Premi de Poesia Francesca Bonnemaison

21/10/2022 - 07:00

Hi ha temps per a presentar-s'hi fins al 10 de novembre.

El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, La Bonne, en col·laboració amb l’ICUB, l’Institut Català de les Dones i l‘Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, presenta la primera edició del Premi de Poesia Francesca Bonnemaison, en el marc dels 20 anys de La Bonne i el 150è aniversari del naixement de Francesca Bonnemaison.

Amb l’esperit generador d’espais d’amistat i literatura entre dones i amb l’objectiu de donar a conèixer l’escriptura de noves poetesses; en commemoració, també, al centenari de l’Institut de Cultura i Biblioteca Popular de la dona, La Bonne reprèn el fil dels certàmens literaris i Jocs Florals per celebrar aquest primer Premi de Poesia Francesca Bonnemaison.

L’objectiu de la convocatòria és incitar a la creació i també a la divulgació de propostes literàries creades per poetesses majors de 18 anys que no hagin publicat un poemari complet. Les obres participants hauran de ser inèdites i escrites en llengua catalana o castellana i la temàtica és lliure.

Les dues propostes guanyadores, una per a cada llengua, seran publicades en forma de poemari bilingüe, català i castellà, en una col·lecció nova dins l’Afaret Editorial.

Convocatòria oberta fins el 10 de novembre de 2022. El veredicte del jurat es farà públic el dia 15 de desembre de 2022.

Consulteu les bases aquí.