Convocatòria de 350 noves places de conducció de bus, un 40% reservades per a dones

27/10/2023 - 10:01

La convocatòria per ampliar la borsa de conductors i conductores dels autobusos de TMB busca incorporar nous i noves professionals.

La convocatòria per ampliar la borsa de conductors i conductores dels autobusos de TMB busca incorporar nous i noves professionals.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) obre una convocatòria de 350 noves places per ampliar la borsa actual de conductors i conductores dels autobusos amb una reserva de quota del 40% per a dones.

La convocatòria que es pot consultar al web de TMB, suposarà una de les contractacions de personal més importants i permetrà augmentar el percentatge de dones dins del col·lectiu de personal de conducció a la xarxa de bus, que actualment és de gairebé un 10 % del total. Fins al 31 d’octubre es poden enviar les convocatòries.

La d’aquest any se suma a la incorporació de 240 professionals que es va fer el passat juny, on un 26% de les noves incorporacions van ser dones.

Es tracta d’una de les accions que estableix el Pla d’Igualtat de Bus que té com a objectiu assegurar la igualtat de tracte i d’oportunitats i prevenir qualsevol mena de discriminació per raó de gènere que es pugui produir. La convocatòria permetrà incrementar el nombre de professionals de la conducció de bus de TMB que es quedaran a la borsa de treball per incorporar-se quan les necessitats del servei ho requereixin.

Font: TMB