La Cursa de les Dones estrena nou recorregut

08/11/2023 - 13:26

esports i feminismes. Part de l'itinerari transcorre pel districte de Sant Martí, concretament pels barris del Parc i la Llacuna del Poblenou i de la Vila Olímpica del Poblenou.

Part de l'itinerari transcorre pel districte de Sant Martí, concretament pels barris del Parc i la Llacuna del Poblenou i de la Vila Olímpica del Poblenou.

La Cursa de les Dones es disputa diumenge 12 de novembre a partir de les 9 h amb sortida al pg. de Pujades, entre els c. Nàpols i Wellington. Baixarà pel c. Marina i girarà per l’av. Icària, moment en què les corredores es desplaçaran pels districtes de Ciutat Vella i l’Eixample, fins acabar al pg. Lluís Companys.

Es tracta d’un dels esdeveniments esportius que compta amb un gran nombre de participacions. Una prova que té per objectiu reivindicar i visibilitzar el paper de la dona en el món de l’esport, així com ajudar activament a la lluita i prevenció contra el càncer de mama.

Enguany, s’ha creat una nova iniciativa per a continuar coneixent projectes solidaris i, sota el títol de +Solidàries, el circuit de Barcelona es realitzarà amb l’Associació Espanyola de Càncer de Mama Metastàtic.

Les inscripcions de La Cursa de les Dones estan obertes i les participacions estan limitades a un total de 30.000 dones, tot i que, en cas d’esgotar-se, s’obrirà una llista d’espera amb l’opció d’ampliar les participacions.