El Centre Cívic Urgell obre una nova edició del cicle +Dones

26/01/2024 - 08:15

Cultura i lleure. De febrer a abril, el cicle dona a conèixer l’art creat per dones.

De febrer a abril, el cicle dona a conèixer l’art creat per dones a través de diferents activitats, com concerts, teatre, circ i exposicions.

El cicle +Dones del Centre Cívic Urgell vol donar veu a les dones creadores, visibilitzant, reivindicant i donant a conèixer l’art i la cultura que fan. Hi trobareu una extensa programació per gaudir durant els mesos de febrer a abril.

MÚSICA

Entre les propostes musicals, hi ha el cicle Interferències dedicat a la música més emergent i actual, amb els concerts de Lia Sampai (02/02),  Carlota Flâneur (01/03) i Bewis de la Rosa (26/04).

Al cicle A tot jazz! s’hi podrà sentir els  darrers treballs de Magalí Datzira (08/02) i Mar Serra grup (07/03). No us perdeu el quartet Lilith in wonderland (21/03) que proposa un concert dedicat a les dones en el jazz amb un programa eclèctic que mostra la varietat i evolució del gènere al segle XX.

TEATRE

Hi ha tres propostes de teatre:  Adéu, Jane (15/03), una peça autobiogràfica de l’actriu i dramaturga Clara Moraleda; Mi madre en bragas (22/03), de Rosa Escalera i la seva filla Anna Tamayo; i Des de l’ull de l’huracà (12/04), un poema dramàtic al voltant del paper de la premsa de guerra interpretat per Laura Aubert en el paper de la periodista Marie Colvin.

CIRC

Pel que fa al circ, Cèlia Marcé proposa Nus (09/02), una peça poètica, imaginativa i amb tocs d’humor que visibilitza el dol i les diferents maneres de viure’l

IL·LUSTRÍSSI+

+Dones també inclou l’exposició 20 anys i un dia (del 15/02 al 04/04) que mostra l’obra gràfica de Luci Gutiérrez, guanyadora del Premio Nacional de Ilustración 2023, i la conversa (04/03 – 19.00 h) entre Gutiérrez i la també il·lustradora Olga Capdevila sobre els elements més distintius d’aquesta excepcional creadora.

Més informació