Punts Lila a les platges durant la temporada de bany

21/06/2024 - 11:54

Punts Lila. Punts Lila a les platges durant la temporada de bany

El Front Marítim tindrà punts lila durant la temporada de platja. Aquests espais tenen com a objectiu esdevenir la ubicació de referència en la matèria de violències masclistes i LGTBIfòbiques que es puguin donar en aquest entorn.

El Punt Lila diürn està ubicat a l’Edifici Bogatell, a la platja del Bogatell, i el seu horari és de 10 a 20h, fins a l’11 de setembre, i de 12 a 18h, del 12 de setembre al 27 d’octubre. Tots els dies de la setmana.

S’hi podran trobar professionals que tindran la triple funció de sensibilitzar a la ciutadania, assessorar-la sobre les violències masclistes i oferir atenció i derivació a serveis específics en cas d’assetjaments sexuals o agressions masclistes. Aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures Barcelona Antimasclista, que es coordina conjuntament amb els serveis de seguretat i sanitaris.

Els espais seran fàcilment identificables gràcies al característic color lila i els lemes “Barcelona lliure d’agressions masclistes” i “BCNantimasclista”.

A més, diverses parelles de professionals identificats amb armilles identificatives duran a terme una tasca itinerant als entorns dels estands.

D’altra banda, també tindrem dispositius específics per Sant Joan, la Mercè i les festes majors dels barris.

Més informació