La navegació femenina protagonitza la clausura de cinema i debat del SAIL IN Tour a Barcelona

23/07/2024 - 12:35

El festival itinerant SAIL IN Tour conclourà el seu recorregut per Barcelona el proper 26 de juliol amb una sessió especial al Teatre del CCCB.

El festival itinerant SAIL IN Tour conclourà el seu recorregut per Barcelona el proper 26 de juliol amb una sessió especial al Teatre del CCCB.

Aquesta jornada forma part del programa cultural de la Copa Amèrica i posarà en relleu les experiències i fites de navegants com Tracy Edwards, Kirsten Neuschäfer, Dawn Riley, Francesca Clapcich i Silvia Mas, centrant-se en les seves històries inspiradores com a dones navegants de renom internacional.

La sessió començarà a les 18.00 hores amb la projecció del documental sobre Kirsten Neuschäfer, la sud-africana que el 2022 es va convertir en la primera dona a guanyar la regata de volta al món en solitari Golden Globe Race. A continuació, es projectarà el documental “Maiden”, que narra la història de Tracy Edwards, qui va liderar el primer equip femení a participar en la Whitbread Round the World Race de 1989.

Després de les projeccions, les navegants participants debatran sobre la situació actual de la navegació femenina. Entre elles hi haurà Kirsten Neuschäfer i Tracy Edwards, qui participarà en videoconferència. A més també participaran Dawn Riley, la pionera a la Copa Amèrica Dawn Riley, l’olímpica i navegant oceànica italiana Francesca Clapcich, o la jove olímpica catalana Silvia Mas, campiona del món de vela 470 el 2021, les quals compartiran les seves experiències i desafiaments en el món de la vela.

El SAIL IN Tour, que va començar el passat mes de maig, s’emmarca dins la Regata Cultural, un programa promogut per l’Ajuntament de Barcelona amb activitats diverses per celebrar la Copa Amèrica de Vela.

 

Més informació