Barcelona s'il·lumina de taronja en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

26/11/2021 - 17:49

L'edifici de l'Ajuntament, les seus dels Districtes i diferents fonts de la ciutat es vestiran de taronja per celebrar l'efemèride, el 3 de desembre.

L'edifici de l'Ajuntament, les seus dels Districtes i diferents fonts de la ciutat es vestiran de taronja per celebrar l'efemèride, el 3 de desembre, i fer una crida a la igualtat, la inclusió i l'accessibilitat.

L’edifici de l’Ajuntament i  les seus (o algun altres edifici) dels districtes de Ciutat Vella, l’Eixample, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí es tenyiran de color taronja a partir de les 18 hores.

També s’il·luminaran, amb el mateix color, 53 fonts ornamentals i la zona de l’Eix Maria Cristina (4 cascades i la Font Màgica). En aquest cas, l’horari d’il·luminació serà:

  • Eix Maria Cristina (4 cascades i Font Màgica): de les 17.30 a les 18.00 hores.
  • Fonts de Pg. Gracia – Gran Via, fonts Bessones de Pl. Catalunya i la font de la Pl. Salmeron de Jardinets de Gràcia: de les 17.30 a les 21.00 hores.
  • El funcionament de la resta de fonts a carrers, places i parcs comença a les 17.30 hores i finalitza a les 19.00 hores.

Vol ser un gest per posar en valor el lideratge i la participació de les persones amb discapacitat en la construcció d’un món inclusiu i accessible i també per posar de manifest la decidida lluita de l’Ajuntament pels drets del col·lectiu.