Ciutat Vella descobrirà una placa commemorativa a la casa natal de l’artista Felícia Fuster

06/04/2021 - 13:55

L’acte, que tindrà lloc el divendres 9 d’abril al carrer Sant Miquel, 64, a la Barceloneta, forma part de la programació que commemora el centenari del naixement de la pintora i poetessa.

L’acte tindrà lloc el divendres 9 d’abril a partir de les 13 h al carrer Sant Miquel, 64, a la Barceloneta, i forma part dels esdeveniments que commemoren el centenari del naixement de la pintora i poetessa barcelonina. Hi assitiran el Tinent d'alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats i el Regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa.

 

Felícia Fuster (Barcelona 1921- París 2012) va ser poeta, traductora i artista plàstica, amb una obra que combina els diferents llenguatges i que estableix estrets vasos comunicants entre pintura i literatura, dos camins per avançar en l’art i l’experimentació.

Aquest 2021 la Generalitat commemora el centenari del naixement de l’artista amb la celebració de l’Any Felícia Fuster per servir d’altaveu i rellançar la figura i l’obra d’una veu molt potent i original que es va guiar sempre per l’experimentació i va encetar camins poètics i pictòrics nous que la fan plenament contemporània.

 

 

Més informació