Comença el curs: tots els recursos per apropar-se a l’ESS

17/09/2021 - 11:34

El Punt d’Acollida i Orientació dona informació en l’ESS i Innovació Socioeconòmica.

El Punt d’Acollida i Orientació (PAO) d’innoBA atén presencialment, per via telemàtica i per telèfon. El PAO ofereix informació sobre serveis, recursos, activitats i resol dubtes específics sobre conceptes o projectes de l’ESS i la Innovació Socioeconòmica.

El Punt d’Acollida i Orientació (PAO) d’innoBA, de Barcelona Activa, és la porta d’entrada a l’Economia Social i Solidària i a la Innovació Socioeconòmica de la ciutat de Barcelona. El punt d’atenció dona informació a les persones interessades en L’economia Social i Solidària (ESS) i en la Innovació Socioeconòmica tant bàsic com especialitzat. A més, el PAO és un espai de consulta dels serveis, recursos i activitats que ofereix Barcelona Activa en aquests àmbits.

Entre d’altres, el PAO et podem oferir aquests serveis:

  • Recomanar i prescriure formacions, tallers i xerrades vinculades a l’ESS i a la Innovació Socioeconòmica. També qüestions en funció de  les necessitats de cadascú, siguin iniciatives impulsades per Barcelona Activa o per altres agents de l’ecosistema de l’ESS.
  • Aterrar les teves idees de projectes i fer la derivació cap als serveis especialitzats en emprenedoria social i solidària de Barcelona Activa com ara el SAESS (Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària).
  • Recomanar bibliografia, articles  o autores destacades sobre temàtiques vinculades amb l’Economia Social i Solidària i/o la Innovació Socioeconòmica.
  • Orientació en treballs de fi de grau o altres centrats en Economia Social i Solidària i Innovació Socioeconòmica, d’alumnat procedent d’instituts, cicles formatius o universitats.
  • Resoldre dubtes pràctics sobre conceptes, projectes i empreses d’ESS referents a la ciutat.
  • Organització de sessions sobre temàtiques específiques adreçades a diversos col·lectius.
  • Organització de sessions  grupals per donar a conèixer a la ciutadania l’Economia Social i Solidària i els projectes més destacats que hi ha a la ciutat.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns i dimecres de 15 a 18 h i es troba ubicat a l’entrada d’InnoBA (C/ Perú, 52, Barcelona). L’assessorament es fa de forma virtual amb cita prèvia els dilluns i els divendres i de manera presencial a l’edifici d’InnoBA els dimarts, dimecres i dijous. També podeu trucar al telèfon 93 320 34 04 o enviar un correu electrònic a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Assessoreu-vos i descobriu el món de l’ESS!