Dol i rebuig pel presumpte homicidi d’un infant de dos anys al districte de Sants-Montjuïc

25/08/2021 - 20:29

Feminismes. Minut de silenci coordinat, a la plaça de Sant Jaume i les seus dels districtes, per condemnar el presumpte homicidi d’un nen de dos anys al districte de Sants-Montjuïc.

L’homicidi d’un infant al districte de Sants-Montjuïc, presumptament a mans del seu pare, vulnera els drets humans més essencials. Avui al vespre ha tingut lloc un minut de silenci per condemnar aquest acte.

El consistori condemna fermament totes les violències en general i aquest presumpte homicidi, que va tenir lloc la nit passada. Per això ha activat el protocol de dol, establert amb diverses institucions i entitats, que té com a objectiu treballar cada cas de manera coordinada i mostrar el dol i el rebuig, mitjançant diferents suports comunicatius, per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de posar fi a les violències. El protocol inclou un minut de silenci, que ha tingut lloc alhora a la plaça de Sant Jaume i davant de les seus de cada districte de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha posat els serveis de suport psicosocial a disposició de la família i de l’entorn proper de l’infant.

Més informació