El PIAD de Sant Andreu canvia d’adreça

29/03/2022 - 10:47

A partir del 25 d'abril el Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Sant Andreu estarà ubicat al nou Centre de Vida Comunitària (CVC) de Trinitat Vella, a la carretera de Ribes, 51-65.

A partir del 25 de maig, el Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Sant Andreu estarà ubicat al nou Centre de Vida Comunitària (CVC) de Trinitat Vella, a la carretera de Ribes, 51-65.

El Centre de Vida Comunitària de Trinitat Vella és un equipament que integra diferents serveis que es coordinen amb la resta d’equipaments i serveis del barri, per treballar conjuntament per a la millora del benestar dels seus veïns i veïnes. L’espai inclou el PIAD de Sant Andreu, el Servei d’Acció Comunitària, els Serveis socials de Franja Besòs, el Servei de Dinamització Juvenil, el Servei d’Interculturalitat i els projectes “Treball als barris”, de Barcelona Activa, “Vila veïna”, de Foment de Ciutat, i el Pla de barris. En conjunt, hi haurà més de trenta professionals treballant en aquest equipament.

El centre compta amb sala d’actes, recepció, espai d’activitats física suau, diferents sales de reunions, espais per a tallers, sales polivalents de diferents dimensions i zones d’estada i acollida. A més, també disposa de diferents espais d’estada, des d’una recepció molt oberta i amb mobiliari que convidarà a estar-hi fins al bar, com a espai de trobada més informal.

Per accedir al PIAD cal demanar cita prèvia al telèfon gratuït 900 922 357, de dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 hores i divendres de 9.00 a 16.00 hores. També es pot enviar un correu electrònic a piad_santandreu@bcn.cat

Què són els PIAD?
Són punts d’informació i atenció a les dones, que ofereixen informació, formació, assessorament en diferents àmbits, acompanyament psicològic individualitzat, assessorament jurídic, atenció en casos de discriminació masclista, tallers i activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació