El procés participatiu del nou Pla per la justícia de gènere segueix a bon ritme. Encara ets a temps de participar-hi!

16/06/2021 - 10:18

El procés participiatiu segueix en marxa: període d'aportacions a través del Decidim i sessió presencial de tancament.

Una vegada acabades les sessions en línia, el procés participatiu per a l’elaboració del nou Pla per la justícia de gènere 2021-2025 continua a través del Decidim i una sessió presencial. Encara podeu participar-hi. Comptem amb vosaltres!

El nou pla vol recollir els principals reptes en matèria d’igualtat de gènere a la ciutat incorporant les necessitats, demandes, prioritats i experiències del màxim possible de dones, tenint en compte la nostra heterogeneïtat i diversitat.

Per fer-ho possible, fins avui s’han organitzat 4 sessions participatives en línia centrades en els diferents eixos que es plantegen per al nou pla. Si no hi heu pogut participar, ara podeu accedir als seus continguts a través de vídeos resum subtitulats penjats al Decidim. D’aquesta manera, podeu conèixer els temes que van centrar cada sessió i les aportacions que s’hi van fer. Si voleu complementar, matisar o comentar alguna cosa, podeu fer-ho a través de les aportacions.

A més, us volem convocar a una sessió presencial, de tancament del procés, on treballarem les prioritats i les propostes d’actuació concretes:

Prioritats i propostes: seguim avançant cap a una ciutat feminista.

29 de juny – 16 hores

Mirador de Maria Aurèlia Capmany Terrassa edifici Novíssim Plaça de Sant Miquel, 2

Si bé la sessió tindrà lloc en un espai obert, la necessitat de garantir la distància entre participants limita l’aforament a un màxim de 60 persones. Per això us demanem que us inscriviu al correu transversalitat_genere@bcn.cat. Si posteriorment a la inscripció us sorgeix un obstacle per la vostra participació, us agrairem que ens aviseu el més aviat possible ja que la vostra plaça podrà ser ocupada per persones que puguin haver-se quedat en llista d’espera.

A més, la sessió comptarà amb un servei de canguratge per infants i un servei de lectoescriptura per persones amb discapacitat auditiva. Ambdós s’han de sol·licitar en el moment de fer la inscripció i sempre abans del dia 23 de juny a les 14.30 h.

Us hi esperem, perquè sabem que sou imprescindibles.